MENU

De 19e editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT, wordt gehouden op zaterdag 13 juni 2015, bij CEVA Logistics in Oud-Gastel. De inschrijving is geopend.

Ook dit jaar krijgt iedere getrainde heftruckchauffeur weer de kans om zijn of haar kunnen te tonen. Vakkundig hef- en magazijntruck rijden staat centraal. De organisatie werkt samen met de sponsoren aan een bijprogramma. Het belooft wederom een leerzame dag te worden. Al jaren is het NKIT, hét veiligheidspodium voor hef- en magazijntruckchauffeurs. Elk jaar weer laten de deelnemers zien dat veiligheid en productiviteit uitstekend hand in hand gaan. Want veiligheid is vakmanschap. En wie alles in één keer goed doet, is vaak ook het snelst klaar, en minimaliseert bovendien de kans op schades.

Inschrijven

Bent of kent u een heftruckchauffeur die zijn vak verstaat, geef jezelf of hem of haar dan op. En wees er wel snel bij, want zoals gebruikelijk is het aantal startplaatsen gelimiteerd. Inschrijven kan via de website www.nkit.nu. Deelname aan het NKIT staat open voor elke getrainde heftruckchauffeur die beroepsmatig met hef- en/of magazijntrucks omgaat. Per bedrijf kunnen maximaal vijf deelnemers worden aangemeld.

Sponsoren

De sponsoren die tot op het moment van het ter perse gaan van deze editie hun medewerking aan het evenement hebben toegezegd zijn: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling Nederland, Heffiq, BMWT Train, Savas Quality Seating, Blanken Controls en MSE Forks. Mediapartner is Logistiek Totaal. De organisatie van het NKIT is ook dit jaar weer in handen van Buro Andersom.

Bron: logistiektotaal.nl
Cleantech-tomorrow-eerbeek

Het vierde congres Cleantech Tomorrow op 4 april zorgde voor veel dynamiek in papierdorp Eerbeek. Circa 800 ondernemers, bestuurders, medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners en studenten kwamen erop af. Zij wisselden ideeën uit, gingen op bedrijfsbezoek en hoorden inspirerende voorbeelden voor circulaire oplossingen. Winnaar van de Cleantech Battle 2017 Pim Duterloo van Aventus bedacht […]

Per 1 december a.s. zal George Raaijen Blanken Controls verlaten om aan een nieuwe uitdaging in Noorwegen te beginnen. George heeft bijna 17 jaar deel uitgemaakt van ons team. Onder zijn leiding is onze Serviceafdeling uitgebouwd tot de afdeling die het nu is.

Al onze kalibratie medewerkers zijn per direct inzetbaar als Keurmeester klimmateriaal, Hijs-, hef en valbeveiligingsmiddelen. Zowel op locatie als in ons fysieke lab zijn wij in staat om te keuren volgens NEN 2484 / NEN-EN 1004 / NEN 818 / EN 361 / EN 363.

Williamson

Om dit niveau te bereiken ging Abbott een nauwe samenwerking aan met diverse leveranciers, zoals Atlet (nu: UniCarriers), Blanken Controls, Nedcon en Sanergo (ergonomisch advies). De bedrijven gaven ter plekke toelichting op hun bijdrage aan een verbeterde werkomgeving. Zo heeft met name de Impactmanager (Shockwatch) veel bewustwording gebracht.

De 18de editie van het NKIT wordt gehouden op 7 juni 2014 bij Impact in Kampen. Meer dan ooit zal het evenement in het teken staan van veiligheid op het werk. Vakkundig hef- en magazijntruck rijden staat centraal. Daarnaast zullen ook de diverse facetten van BHV aan de orde komen. De dag zal leerzaam en praktisch zijn.