MENU

De 18de editie van het NKIT wordt gehouden op zaterdag 7 juni 2014 bij Impact in Kampen. Meer dan ooit zal het evenement in het teken staan van veiligheid op het werk. Vakkundig hef- en magazijntruck rijden staat centraal, maar daarnaast zullen ook de diverse facetten van BHV aan de orde komen. Van EHBO tot brandpreventie, de dag zal leerzaam en praktisch zijn.

Voor de deelnemers aan het NKIT staan op 7 juni 2 diverse uitdagende proeven klaar. Hier kunnen zij tonen hoe vakkundig en veilig zij de trucks bedienen. Wie alles in één keer goed doet, is vaak ook het snelst klaar en minimaliseert de kans op schades.

Het is erg boeiend om de chauffeurs aan het werk te zien, maar wie zelf ook eens wil ervaren wat er bij veiligheid op het werk komt kijken, kan op het NKIT 2014 ook prima uit de voeten. Er worden diverse demo’s gehouden waar iedereen actief aan kan deelnemen: van heftruckrijden tot brand blussen, reanimeren en andere EHBO-acties. Inschrijven als deelnemer kan vanaf heden. Kom naar Kampen op 7 juni en beleef hoe veilig werken ook heel erg leuk kan zijn.

Bron: nkit.nu Foto: logistiektotaal.nl
Cleantech-tomorrow-eerbeek

Het vierde congres Cleantech Tomorrow op 4 april zorgde voor veel dynamiek in papierdorp Eerbeek. Circa 800 ondernemers, bestuurders, medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners en studenten kwamen erop af. Zij wisselden ideeën uit, gingen op bedrijfsbezoek en hoorden inspirerende voorbeelden voor circulaire oplossingen. Winnaar van de Cleantech Battle 2017 Pim Duterloo van Aventus bedacht […]

Per 1 december a.s. zal George Raaijen Blanken Controls verlaten om aan een nieuwe uitdaging in Noorwegen te beginnen. George heeft bijna 17 jaar deel uitgemaakt van ons team. Onder zijn leiding is onze Serviceafdeling uitgebouwd tot de afdeling die het nu is.

Al onze kalibratie medewerkers zijn per direct inzetbaar als Keurmeester klimmateriaal, Hijs-, hef en valbeveiligingsmiddelen. Zowel op locatie als in ons fysieke lab zijn wij in staat om te keuren volgens NEN 2484 / NEN-EN 1004 / NEN 818 / EN 361 / EN 363.

Williamson

Om dit niveau te bereiken ging Abbott een nauwe samenwerking aan met diverse leveranciers, zoals Atlet (nu: UniCarriers), Blanken Controls, Nedcon en Sanergo (ergonomisch advies). De bedrijven gaven ter plekke toelichting op hun bijdrage aan een verbeterde werkomgeving. Zo heeft met name de Impactmanager (Shockwatch) veel bewustwording gebracht.

De 18de editie van het NKIT wordt gehouden op 7 juni 2014 bij Impact in Kampen. Meer dan ooit zal het evenement in het teken staan van veiligheid op het werk. Vakkundig hef- en magazijntruck rijden staat centraal. Daarnaast zullen ook de diverse facetten van BHV aan de orde komen. De dag zal leerzaam en praktisch zijn.