MENU

Per 1 juni 2015 is Blanken Controls BV aangesteld als officieel importeur voor de veiligheidsproducten van Claitec (Spanje). Voor beide partijen is het een logische stap om de samenwerking verder uit te bouwen en te formaliseren. Blanken Controls BV biedt door dit importeurschap een totaaloplossing voor haar klanten om de (preventieve) veiligheid in magazijnen en werkomgevingen te optimaliseren. De gebundelde kennis zal leiden tot nieuwe productontwikkelingen.

Claitec is een technologisch geinspireerd bedrijf wat met RFID veiligheidsoplossingen ontwerpt en produceert voor machineveiligheids-, voertuigveiligheids- en persoonlijke veiligheidsoplossingen. Missie is het creëren van een veiligere werkomgeving voor huidige en toekomstige werknemers zonder ingewikkelde implementatietrajecten.

Blanken Controls is als jarenlange leverancier van onder andere de ImpactManager ervaren in het implementeren van voertuigveiligheid in en om magazijnen. Met de producten van Claitec biedt Blanken Controls een totaaloplossing aan haar klanten om de algehele werkomgeving veiliger te maken.

Voor meer informatie: www.impactmanager.eu / www.claitec.com

Cleantech-tomorrow-eerbeek

Het vierde congres Cleantech Tomorrow op 4 april zorgde voor veel dynamiek in papierdorp Eerbeek. Circa 800 ondernemers, bestuurders, medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners en studenten kwamen erop af. Zij wisselden ideeën uit, gingen op bedrijfsbezoek en hoorden inspirerende voorbeelden voor circulaire oplossingen. Winnaar van de Cleantech Battle 2017 Pim Duterloo van Aventus bedacht […]

Per 1 december a.s. zal George Raaijen Blanken Controls verlaten om aan een nieuwe uitdaging in Noorwegen te beginnen. George heeft bijna 17 jaar deel uitgemaakt van ons team. Onder zijn leiding is onze Serviceafdeling uitgebouwd tot de afdeling die het nu is.

Al onze kalibratie medewerkers zijn per direct inzetbaar als Keurmeester klimmateriaal, Hijs-, hef en valbeveiligingsmiddelen. Zowel op locatie als in ons fysieke lab zijn wij in staat om te keuren volgens NEN 2484 / NEN-EN 1004 / NEN 818 / EN 361 / EN 363.

Williamson

Om dit niveau te bereiken ging Abbott een nauwe samenwerking aan met diverse leveranciers, zoals Atlet (nu: UniCarriers), Blanken Controls, Nedcon en Sanergo (ergonomisch advies). De bedrijven gaven ter plekke toelichting op hun bijdrage aan een verbeterde werkomgeving. Zo heeft met name de Impactmanager (Shockwatch) veel bewustwording gebracht.

De 18de editie van het NKIT wordt gehouden op 7 juni 2014 bij Impact in Kampen. Meer dan ooit zal het evenement in het teken staan van veiligheid op het werk. Vakkundig hef- en magazijntruck rijden staat centraal. Daarnaast zullen ook de diverse facetten van BHV aan de orde komen. De dag zal leerzaam en praktisch zijn.