MENU

Blanken Controls

Blanken Controls is een vaste en betrouwbare partner voor haar klanten. Ons uitgangspunt is een optimale uitvoering van de opdracht, waardoor een duurzame en loyale relatie ontstaat die belangrijk is voor ons én voor onze klanten.

Maak een selectie

Heeft u advies nodig of staat wat u zoekt er niet bij?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag.

Blanken Controls B.V.

Wij leveren, kalibreren, justeren en repareren apparatuur voor het meten, regelen, registreren en bewaken van temperatuur, druk, vochtigheid, rookgas, flow, gewicht, snelheid en toerental. Daarnaast omvat ons assortiment apparatuur voor het testen van laboratoriumuitrustingen, een mobiel kalibratielaboratorium en een programma voor temperatuur- en schokindicatoren. Voor een aantal producten hebben wij een Europese distributie- en servicefunctie: Impactmanager en Introtech. Wij leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Wij zijn selectief in de samenwerking met producenten en investeren in het contact met onze businesspartners.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een begrip voor ons. Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Onder andere steunen wij diverse maatschappelijke organisaties in hun inspanningen om mens en natuur gezond te houden. Wij zijn deelnemer van de Stichting RTA (Recycling Technische Apparatuur), meer informatie daarover vindt u hier.

Op dit moment wordt binnen Blanken Controls een scan uitgevoerd volgens de MVO prestatieladder, deze voorziet in de behoefte vanuit maatschappelijke betrokkenheid duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te kunnen maken. De MVO Prestatieladder hanteert het internationaal geaccepteerde managementconcept People, Planet en Profit. De MVO Prestatieladder maakt het mogelijk om, geïnspireerd door de ISO 26000, een MVO management systeem te certificeren. Ons doel is dit certificaat te behalen.