MENU

Links

Blanken Controls is een vaste en betrouwbare partner voor haar klanten. Ons uitgangspunt is een optimale uitvoering van de opdracht, waardoor een duurzame en loyale relatie ontstaat die belangrijk is voor ons én voor onze klanten.

Maak een selectie

Heeft u advies nodig of staat wat u zoekt er niet bij?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag.

Middels deze pagina verwijzen wij u graag naar relevante sites zoals van onze business partners en branche-organisaties maar ook naar een aantal voor Blanken Controls relevante maatschappelijke organisaties.

Op de sites van onze (internationale) partners vindt u meer achtergrond met betrekking tot de door hen geleverde diensten en producten.

Branche organisaties

Blanken Controls is aangesloten bij diverse (branche)organisaties, zoals:

FHI

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen. Doel is collectieve marketing en belangenbehartiging voor de aangesloten bedrijven.

Stichting RTA

RTA neemt de verantwoordelijkheid op zich voor de collectieve aanmelding bij het Ministerie van VROM/SenterNovem, de landelijke inzameling van afgedankte professionele elektrische en elektronische apparatuur van de deelnemers, de milieuvriendelijke recycling van deze producten, de monitoring, de rapportage aan het Ministerie van VROM en de financiële afhandeling met de verwerkingsbedrijven en deelnemers.

MKB

MKB-Nederland is een organisatie van branchebureaus en regionale ondernemers. De vereniging heeft als doel het creëren van een gunstig ondernemersklimaat. Haar activiteiten zijn gericht op het aantrekkelijker maken van het zelfstandig ondernemerschap. MKB-Nederland probeert dit doel te bereiken met belangenbehartiging en dienstverlening.

NVC

Het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) is de enige ketenvereniging in Nederland op het gebied van verpakken. Met haar netwerk van ruim vijfhonderd lidbedrijven en twaalfduizend individuen is de vereniging voortrekker in opleiden en trainen, informeren en belangenbehartiging.

VNO NCW

VNO-NCW is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. De bij VNO-NCW aangesloten bedrijven en (branche)organisaties – tezamen zo’n 115.000 ondernemingen – vertegenwoordigen 90 procent van de werkgelegenheid in de Nederlandse marktsector.

VNO-NCW behartigt de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven zowel op nationaal als op internationaal niveau. De belangenbehartiging is gericht op het in stand houden en verder verbeteren van het ondernemings- en vestigingsklimaat voor Nederlandse ondernemingen en voor buitenlandse ondernemingen die in of vanuit Nederland willen opereren.

Regionaal

BKA

Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) is de belangenbehartiger van ondernemend Apeldoorn. Door het bundelen van krachten kan de BKA een vuist maken naar overheden en instanties.

BKA is het ondernemersplatform waar eigen- en gemeenschappelijk belang samenkomen. Een ijzersterke combinatie waarmee de BKA een invloedrijke gesprekspartner is bij belangrijke gemeentelijke speerpunten.

Lomive

De Loenense Ondernemersvereniging Lomive, opgericht in 1957, heeft als doelstelling op te komen voor de belangen van haar leden. Onderdeel hiervan is de actieve promotie van het dorp Loenen op alle gebieden.

Maatschappelijke organisaties

Blanken Controls realiseert zich dat ze, zoals elk bedrijf, onderdeel uitmaakt van de samenleving. Op een maatschappelijk verantwoorde wijze wil ze daaraan dan ook een bijdrage leveren. Zij doet dit op landelijk en regionaal niveau door de ondersteuning van o.a. de volgende organisaties:

Nierstichting

NVA

Boerhaavemuseum Leiden

XL Tour 2010

Regionaal:

vv Loenermark

Tennisclub Loenen LTC

Gymnastiekvereniging De Kempers

Gelregym Dieren

Loenermark ruiters

Natuurmonumenten

Museum de Middelste Molen

Truckersdag voor gehandicapten

Stichting HappyBusDay

Lenteloop Eerbeek

Mera Benelux

ShockWatch.nl