MENU

Gebruiksvoorwaarden

Blanken Controls is een vaste en betrouwbare partner voor haar klanten. Ons uitgangspunt is een optimale uitvoering van de opdracht, waardoor een duurzame en loyale relatie ontstaat die belangrijk is voor ons én voor onze klanten.

Maak een selectie

Heeft u advies nodig of staat wat u zoekt er niet bij?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag.

Copyright©Blanken Controls.

De website www.blanken.nl wordt beheerd door Blanken Controls B.V., hierna te noemen Blanken Controls. Zij is de rechtmatige eigenaar waaraan alle rechten zijn voorbehouden, op alle tekst- en beeldmateriaal is het auteursrecht van toepassing.

Alle gebruik van teksten en beeldmateriaal van de genoemde website is verboden, tenzij hiervoor vooraf schriftelijk toestemming is verleend door Blanken Controls.

Inhoud

Aan de informatie verstrekt op www.blanken.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Blanken Controls draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de op de site gegeven informatie.

Rechten gebruikers

U heeft het recht alle webpagina’s op deze website te bezoeken en te lezen, fragmenten te kopiëren door printen, downloaden naar een harde schijf, alsmede door verspreiding onder andere personen voor informatieve doeleinden. De fragmenten mogen niet worden verkocht of verspreid voor commerciële doeleinden.

Alle afgebeelde merken op deze website zijn eigendom van of worden onder licentie gebruikt door Blanken Controls en de aan haar gelieerde bedrijven. Gebruik van enig merk afgebeeld op deze site is verboden, tenzij hiervoor vooraf schriftelijk toestemming is verleend door Blanken Controls.

Verkrijgbaarheid van producten

Verwijzingen op www.blanken.nl naar producten of diensten houden geen aanbod in voor de verkoop of levering van dat product of die dienst. U dient vóór de aankoop van een oplossing of dienst advies bij ons in te winnen over de verkrijgbaarheid en/of geschiktheid ervan. De Algemene Voorwaarden voor de Instrumenten Branche van het FHI zijn van toepassing (welke u ook hier kunt vinden).

Wijzigingen gebruiksvoorwaarden

Wij behouden het recht om op elk moment wijzigingen en correcties in de Gebruiksvoorwaarden en op deze site door te voeren. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar wij linken daar wij niet bij machte zijn de door derden verschafte informatie op juistheid te controleren.

Indien u via onze website toegang krijgt tot een andere website, keert u terug door de backwards button te gebruiken of de URL www.blanken.nl in de adresbalk in te toetsen.

Bescherming persoonsgegevens

Persoonsgegevens die u ons via deze site verstrekt worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met onze Privacyverklaring. Lees deze zorgvuldig door voordat u ons gegevens verstrekt.

Vragen en opmerkingen

Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem contact met ons op via info@blanken.nl, via telefoonnummer 055 505 83 00 of stuur een brief naar:

Blanken Controls B.V.
Imbosweg 30
7371 DD Loenen