MENU

Certificeringen

Natuurlijk ben u altijd van harte welkom om Blanken Controls te bezoeken voor uitgebreidere informatie over onze producten of een kijkje in ons moderne kalabratielaboratorium. Ook kunnen wij u hier trainen voor onze producten.

Maak een selectie

Certificeringen

De kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid maken Blanken Controls bewust van verantwoordelijkheden in bedrijfsvoering, processen, omgeving en relaties. Wij hechten daarom aan onze certificeringen op ieder vlak in het bedrijfsproces.

 

AEO

De Douane heeft Blanken Controls de status van Authorised Economic Operator (AEO) toegekend met een gecombineerd certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid. Dit houdt in dat Blanken Controls en haar klanten in het internationale handelsverkeer profiteren van vereenvoudigde douane- en controleprocessen, van minder logistiek oponthoud en van lagere administratieve lasten. Bovendien kiezen wereldwijd steeds meer bedrijven bewust voor een Europese partner met AEO-certificering.

Klik hier voor het certificaat.

 

ISO 9001:2015

Blanken Controls is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd met als scope: “De handel in instrumenten en onderhoud en kalibratie van meetinstrumenten voor fysische grootheden en de fabricage onderhoud en kalibratie van kalibrators voor het meten van druk en temperatuur.”.

Klik hier voor het certificaat.

 

ISO 14001:2015

Blanken Controls is ook ISO 14001:2015 gecertificeerd voor het toepassingsgebied: – De handel in instrumenten en onderhoud en kalibratie van meetinstrumenten voor fysische grootheden. – De fabricage, onderhoud en kalibratie van kalibrators voor het meten van druk en temperatuur.

Klik hier voor het certificaat

 

ISO 45001:2018

Tevens is Blanken Controls ISO45001:2018 gecertificeerd voor het toepassingsgebied: – Handel, service en kalibratie van meetinstrumenten voor fysische grootheden. – Installatie en onderhoud van klimaat- en koeltechnische installaties.

Klik hier voor het certificaat

 

Leerbedrijf

Daarnaast is Blanken Controls gecertificeerd als leerbedrijf door: KCH Kenniscentrum Handel: condities creëren voor werken en leren. Mensen maken het verschil. Het ontwikkelen en benutten van talenten van mensen is van vitaal belang voor bedrijven én natuurlijk ook voor mensen zelf. Kenniscentrum Handel levert producten en diensten aan bedrijven, brancheorganisaties en opleidingsinstituten om het ‘menselijk kapitaal’ in ondernemingen optimaal te benutten en te ontwikkelen. Het ministerie van OCW is een belangrijke opdrachtgever voor de dienstverlening aan het reguliere beroepsonderwijs. Klik hier voor het certificaat. Ecabo Ecabo is op tal van gebieden actief om mee te werken aan middelbaar beroepsonderwijs dat op elke manier beantwoordt aan de eisen van maatschappij en arbeidsmarkt. Ze is een intermediair tussen onderwijs en bedrijfsleven, en zet zich in voor verhoging van de kwaliteit.